Kan man det? Altså salte appelsiner. Ja man kan og de giver en skøn smag i mellemøstlige retter. Ikke til at stå for, men man skal vente længe for at få sin belønning.
![]() |
photo vkstockimages
|
Saltede appelsiner
Et stort sylteglas
4-5 små faste appelsiner
groft salt ca. 1 kg
vask og tør appelsinerne godt. Skær et kryds i dem og kom i
sylteglas, påfør mere salt, så de er helt dækket. Luk til og stil i køleskab.
Vend glasset på hovedet dagligt og påfør mere salt efterhånden som appelsinerne
skrumper. De er klar til brug efter en måneds tid og helt perfekte, hvis du kan
vente to måneder.
Alle kender efterhånden saltede citroner, men appelsiner
kan også saltes og bruges i middelhavskøkkenet. De har en sødlig og aromatisk
smag. Husk at skylle dem godt inden de snittes og kommes i mad.
Og PS
No comments:
Post a Comment