// ALWAYS HAPPY TO EAT
FOIE GRAS / spaghetti vongole / TARTE AU CITRON / ramen / MACARONS / roquefort
AND ALMOST ANY MEAL MADE WITH LOVE//

December 4, 2013

CHOKOBRUD smukt, nemt og lækkert

Det den 4. december og tid til at begynde at tænke på godter til jul. Begynd med CHOKOBRUD, tror dog ikke den varer helt til jul, så lav flere ad gangen. Også smuk pakket i cellofan som gave til værtinder og andre nisser.



CHOKOBRUD


100 g mandler
1 tsk salt
2 spsk vand
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
25 g kandiseret pomerans

Rist mandlerne på en tør pande til de tager farve. Hæld salt på panden og herefter vand. Lad det bruse op og rist så mandlerne videre i 2-3 minutter. Hak mandlerne groft. Smelt den mørke chokolade over vandbad eller på varmeapparatet i stuen, det gøres bedst i metal eller porcelæn. Hæld den ud på bagepapir i ca. 15x 10 cm. Gentag processen med den hvide chokolade og hæld den oveni den mørke. Hak pomerans og drys den og mandlerne over chokoladen. Lad det stivne. Opbevar evt. chokoladen i kagedåser til den skal serveres.

Vkstockimages


Opskrift Nicoline Olsen/Louise Ørsted 

No comments:

Post a Comment