Det den 4. december og tid til at begynde at tænke på godter til jul. Begynd med CHOKOBRUD, tror dog ikke den varer helt til jul, så lav flere ad gangen. Også smuk pakket i cellofan som gave til værtinder og andre nisser.
CHOKOBRUD
Opskrift Nicoline Olsen/Louise Ørsted
CHOKOBRUD
100 g mandler
1 tsk salt
2 spsk vand
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
25 g kandiseret pomerans
Rist mandlerne på en tør pande til de tager farve. Hæld salt på panden og herefter vand. Lad det bruse op og rist så mandlerne videre i 2-3 minutter. Hak mandlerne groft. Smelt den mørke chokolade over vandbad eller på varmeapparatet i stuen, det gøres bedst i metal eller porcelæn. Hæld den ud på bagepapir i ca. 15x 10 cm. Gentag processen med den hvide chokolade og hæld den oveni den mørke. Hak pomerans og drys den og mandlerne over chokoladen. Lad det stivne. Opbevar evt. chokoladen i kagedåser til den skal serveres.
![]() |
Vkstockimages |
Opskrift Nicoline Olsen/Louise Ørsted
No comments:
Post a Comment