// ALWAYS HAPPY TO EAT
FOIE GRAS / spaghetti vongole / TARTE AU CITRON / ramen / MACARONS / roquefort
AND ALMOST ANY MEAL MADE WITH LOVE//

November 17, 2013

Sprød og nem salat med nudler og bønner

En salat der hurtigt kan laves. Mætter godt og kan suppeleres med frikadeller eller kylling.

Nudelsalat med broccoli og edamerbønner
Til 4-6




500 g nudler (lægges i blød i kogende vand i 10 minutter og skylles derefter under den kolde hane. Afdryp i sigte.)
¼ broccoli eller anden kål
2 små hjertesalat
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g edamerbønner / grønne ærter kan bruges imens

100 g ristede cashewnødder
1 bundt friske koriander

Dressing
1 spsk fishsauce
1 spsk soya
1 spsk sesamolie
1 spsk vand
2 spsk olivenolie
1 tsk frisk revet ingefær
saft fra 1 lime

Pisk alle ingredienser sammen.


Afdryp nudler, snit peberfrugter i tynde skiver på mandolin, giv edamerbønnerne et kogt opkog i spildkogende vand, afdryp i sigte. Del salaten i blade og pluk kålen i små buketter, bland nudler og grønt på et stort fad, inden servering hældes dressingen over og retten pyntes med cashewnødder og koriander.

No comments:

Post a Comment