En salat der hurtigt kan laves. Mætter godt og kan suppeleres med frikadeller eller kylling.
Nudelsalat med
broccoli og edamerbønner
Til 4-6
500 g nudler (lægges i blød i kogende vand i 10 minutter og
skylles derefter under den kolde hane. Afdryp i sigte.)
¼ broccoli eller anden kål
2 små hjertesalat
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g edamerbønner / grønne ærter kan bruges imens
100 g ristede cashewnødder
1 bundt friske koriander
Dressing
1 spsk Chiu Chow
Chili Oil
1 spsk fishsauce
1 spsk soya
1 spsk sesamolie
1 spsk vand
2 spsk olivenolie
1 tsk frisk revet ingefær
saft fra 1 lime
Pisk alle ingredienser sammen.
Afdryp nudler, snit peberfrugter i tynde skiver på mandolin,
giv edamerbønnerne et kogt opkog i spildkogende vand, afdryp i sigte. Del
salaten i blade og pluk kålen i små buketter, bland nudler og grønt på et stort
fad, inden servering hældes dressingen over og retten pyntes med cashewnødder
og koriander.
No comments:
Post a Comment