// ALWAYS HAPPY TO EAT
FOIE GRAS / spaghetti vongole / TARTE AU CITRON / ramen / MACARONS / roquefort
AND ALMOST ANY MEAL MADE WITH LOVE//

April 22, 2013

PICNIC ved søen

Selvom det ikke er helt tid endnu så smider vi lige et par billeder og opskrifter ind, der kan få os alle til at sukke efter sommer og picnickurv.





Lemonspitzer
6 små flasker med prop

6 limefrugter
2 citroner
2 cm ingefær knus i morter
8 spsk lys rørsukker
1,5 - 2 liter danskvand med brus

Pres citroner og lime, bland med sukker og knust ingefær. Kom i flasker. Fyld op med iskold vand med brus. Mere sukker kan tilsættes alt efter hvor søde man ønsker sin spitzer. Læg på køl, pak evt. i våde aviser eller køletaske, server med sugerør.




Honningsesam drumsticks
Til 6

8-12 kyllingelår

Marinade:
2 fed hvidløg knust og hakket med kniv
2 cm frisk ingefær fint hakker
3 spsk flydende honning
4 spsk olie
groft salt og peber fra kværn

Pynt: sesamfrø og evt. lidt mynteblade

Rør marinaden sammen. Og læg lårene i. Lad dem trække mindst et par timer. Kom i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 25-30 minutter til de er sprøde. Rist sesamfrøene på en slip-let pande til de har fået lidt farve. Kom i beholder og tag med.




Majskolber bagt i  egen blade

6-8 kolber med blade
8 klatter smør ca. 1 tsk til hver
flagesalt

Fjern skalen lidt med lad den blive på, bare så meget at du kan komme til kolben. Kom en smørklat ved og lidt groft salt luk skallen godt til og bag i ovnen 25-30 minutter ved 180 grader.

No comments:

Post a Comment